Maailmanlopun tunnelmista uuden alkuun… / От предчувствия конца света — к новому началу…

Kulunut talvikausi ja kevään alku on ollut varsin oikukas myös sään puolesta. Huhtikuun 13. päivänä taivaalle kerääntyi sankkoja lumisadepilviä aivan kuin nostattaen maailmanlopun fiiliksiä synkällä olemuksellaan näin koronapandemian ja myös ilmastonmuutoksen aikana. Toinen 20.4. ottamani kuva taas symboloi ikäänkuin uuden elämän onnellista alkua poikkeuksellisen punaisen taivaan ja kokonaisen upean sateenkaaren myötä.


Минувшая зима и начало весны оказались полны сюрпризов — в том числе и погодных. Тринадцатого апреля небо заполонили густые снежные тучи. В эпоху эпидемии коронавируса и климатических изменений их мрачный вид наводил на мысли о конце света. Вторая моя фотография от 20.4, запечатлевшая исключительное алое небо и великолепную радугу, как будто символизирует счастливое начало новой жизни.

– Juha Laitalainen

One thought on “Maailmanlopun tunnelmista uuden alkuun… / От предчувствия конца света — к новому началу…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.