Maailmanlopun tunnelmista uuden alkuun…

Kulunut talvikausi ja kevään alku on ollut varsin oikukas myös sään puolesta. Huhtikuun 13. päivänä taivaalle kerääntyi sankkoja lumisadepilviä aivan kuin nostattaen maailmanlopun fiiliksiä synkällä olemuksellaan näin koronapandemian ja myös ilmastonmuutoksen aikana. Toinen 20.4. ottamani kuva taas symboloi ikäänkuin uuden elämän onnellista alkua poikkeuksellisen punaisen taivaan ja kokonaisen upean sateenkaaren myötä.

– Juha Laitalainen

0 0 vote
Article Rating
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
4 months ago

Älyttömän kauniit kuvat! Luonto antaa toivoa, että kaikki paranee!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
%d bloggaajaa tykkää tästä: