Aikakone lumiukolle / Машина времени для снеговика

Viime vuonna alkutalvesta pihoille laitettiin punaiset aurauskepit, kuten tavallisesti, jotta aura-autot osaisivat liikkua kulmissa ja mutkissa. Niitä ei tarvittu koko talvena kertaakaan. Koko talven kaikesta lumesta olisi varmaan voinut rakentaa yhden suuren lumiukon, jollainen on vanhassa valokuvassa. Lapset olisivat olleet onnellisia, jos sen olisi voinut siirtää aikakoneella.

В начале прошлой зимы, как обычно, во дворах поставили красные палочки-метки, чтобы снегоуборочные машины могли по ним ориентироваться на углах и поворотах. За всю зиму они ни разу не понадобились. Наверно из всего снега за эту зиму можно было бы слепить одного большого снеговика, как на старой фотографии. Дети были бы счастливы, если бы его можно было перенести во времени.

– Анонимный автор / Anonyymi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.