Suomalais-karjalaiset laikat / Финско-карельские лайки

Asuimme mieheni kanssa Yhdysvalloissa, Coloradossa, vuosina 2009-2012. Karanteenisäädösten ja vuokra-asunnon takia suomalais-karjalaiset laikamme eivät muuttaneet ulkomaille kanssamme. Anoppi ja appi pitivät niistä huolta. Helmikuussa 2011 lensimme Suomeen lyhyelle lomalle, sisareni miehen väitöstilaisuutta varten. Oli tosi hauskaa nähdä koirat pitkän tauon jälkeen ja viikon aikana kävimme niiden kanssa monta kertaa lumisissa metsissä kävelyllä.

С 2009 по 2012 год мы с мужем жили в США, в Колорадо. По причине карантина и так как мы снимали квартиру, наши финско-карельские лайки не переехали за границу с нами. Теща с тестем ухаживали за ними. В Феврале 2011 мы прилетели в Финляндию на короткий отпуск, потому что сестра моего мужа защитила свою диссертацию. Была очень рада видеть своих собаки после долгого перерыва, и в течение недели часто гуляла с ними в снежных лесах.

– Anne Tammimaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.