Kraak / Кря

Herään harvoin varhain, mutta sinä päivänä minulla oli suomenkielenkoe kahdeksalta aamulla. Lähdin ulos kylmään ja pimeään. Palatessani paistoi jo aurinko. Lahdella oli muutamia kalastajia, lukemattomia sorsia, pari juoksijaa ja minä. Päätin valokuvata sorsia, sillä niiltä ei tarvitse kysyä lupaa kuvaamiseen. Tuolloin olin asunut Suomessa vain neljä kuukautta.

Я редко встаю рано, но в тот день я сдавала тест по Финскому в 8 утра. Вышла из дома в холод и темноту. А когда возвращалась, уже вовсю светило солнце. На заливе было несколько рыбаков, бессчетное количество уток, парочка бегунов и я.
Я решила устроить фотосессию уткам – у них не надо спрашивать разрешения.
К этому моменту я жила в Финляндии всего 4 месяца.

– Анонимный автор / Anonyymi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.