Suru. Maaliskuu 2020 / Grief. Март 2020

Tämä on arkkitehtitoimisto osoitteessa Sturenkatu 13. Se on suljettu, luultavasti työntekijät ovat etätöissä. Mutta ikkunalle ripustettu Italian lippu mielestäni osoittaa myötätuntoa Italialle, josta on tullut niin pelottavia uutisia viruksesta. Voi olla, että tämän toimiston työntekijöillä on ystäviä tai sukulaisia siellä. Melkein tyhjällä kadulla tämä surun merkki näyttää erittäin koskettavalta.

Это архитектурное бюро на Стуренкату 13. Оно закрыто, наверно сотрудники работают из дома. Но в витрине вывесили итальянский флаг, я думаю, как знак сочувствия Италии, откуда приходят такие страшные новости про вирус. Может быть, у сотрудников там друзья или родственники. На почти пустой улице этот знак скорби выглядит очень трогательно.

– Анонимный автор / Anonyymi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.