Karanteeni karkkipensas / Карантинный конфетный куст


Yleensä palmusunnuntaina suomalaiset lapset kävelevät pääsiäisasuihin pukeutuneina talosta taloon, jakavat koristeltuja oksia ja saavat makeisia. Tämä on kuin suomalainen perinteinen trick-or-treating, yksi suosituimmista lastenjuhlista. 5. huhtikuuta 2020 kaikki tämä tietysti kiellettiin. Mutta joillakin alueilla ilmestyi kekseliäitä korvaavia tapoja.
Lapussa lukee: “Karanteeni-karkkipensas on sinulle. Ota oma karkki ja ole iloinen! Hyvää pääsiäistä! 🙂 ”

Обычно в Вербное воскресенье финские дети ходят ряжеными от дома к дому, раздают украшенные ветки и получают сладости, что-то вроде финского традиционного trick-or-treating, один из самых любимых детских праздников. 5 апреля 2020 все это, конечно, оказалось под запретом. Но в некоторых районах появились такие остроумные “компенсации”.
На листочке написано: “Карантинный конфетный куст для тебя. Возьми конфету себе на радость! Счастливой Пасхи! 🙂

– Daria Agapova

One thought on “Karanteeni karkkipensas / Карантинный конфетный куст

  1. Очень добрая история. Счастливой Пасхи!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.